Kuća Labin prodaja 506 m2

cijena:
1.500.000 EUR
vrsta nekretnine:
kuća
tip oglasa:
prodaja
mjesto ili grad:
Labin 
kvart ili naselje:
Labin 
površina:
506 m2
oglašivač:
DIAMOND REALESTATE 
adresa:
Dom obrtnika, 1. kat, Poreč 
tel 1:
+385 52 210 824 
 
Kuća Labin Labin prodaja 506 m2
Kuća prodaja Labin Labin  506 m2
Labin Labin Kuća prodaja 506 m2
Kuća Labin Labin prodaja 506 m2
Labin Labin Kuća prodaja 506 m2
DIAMOND REALESTATEKuća Labin Labin prodaja 506 m2
Labin Labin
Labin Labin
opis:
Labin, okolica, prodajemo novu ekskluzivnu Villu na odličnoj lokaciji koja osigurava maksimalnu privatnost i mir.

Ova prekrasna Villa modernog dizajna ukupne je kvadrature 506 m2 a sastoji se od prizemlja i kata. Prizemlje je otvorenog koncepta prostora koji objedinjuje kuhinju sa blagovaonicom i komforan dnevni boravak. Tu se nalazi i gostinjski toalet te praonica, spavaća soba sa vlastitom kupaonicom te wellness zona sa kućnom teretanom, hidromasažnom kadom, saunom i kupaonicom. Kroz cijelo prizemlje postavljeno je podno grijanje preko dizalice topline te klima uređaji u svakoj prostoriji. Postoji i mogućnost ugradnje kamina u dnevnom boravku, po želji kupca.

Kat predstavlja noćni dio sa tri spavaće sobe, svaka sa vlastitom kupaonicom i izlazom na balkon sa prekrasnim panoramskim pogledom na okolni krajolik. U svakoj sobi postavljen je klima uređaj te podno grijanje u kupaonicama.

Kompletan unutarnji prostor ima puno prirodnog svjetla kojeg osiguravaju velike staklene stijene u prizemlju i na katu dok ujedno nude i ugodan pogled na okućnicu i zelenilo iz svakog kutka kuće. Staklene stijene u prizemlju poveznica su na vanjsku natkrivenu terasu gdje se nalazi ljetna kuhinja i prostor za blagovanje s pogledom na bazen i okućnicu. Tu je i vanjski toalet te strojarnica bazena.

Okućnica broji sveukupno 4832 četvorna metra čime se prvenstveno osigurava mir i privatnost posjeda, a sadrži lijepe zelene površine, maslinik te prekrasan grijani bazen veličine 80 m2.

Lokacija nekretnine nudi potpun bijeg od gradskih gužvi u idiličan primorski krajolik na osami. Prva plaža, trgovina i restoran nalaze se na 2.5 kilometra a grad Labin sa odličnim restoranima, trgovinama, lijepim galerijama i muzejima nalazi se na svega 10 km.

Ova jedinstvena nekretnina zbog svoje lokacije, dizajna i sadržaja koji nudi predstavlja pravu priliku na tržištu. Svakako je poželjna kao nekretnina turističkog tipa gdje je zagarantiran brzi povrat uloženog novca kroz turističku rentu tijekom ljetne sezone, a možemo je zamisliti i kao luksuznu oazu mira koju će novi vlasnik zadržati samo za sebe.ID KOD AGENCIJE: 2003-373

DIAMOND REAL ESTATE
Mob: +38552210824
Tel: +38552210824
E-mail: office@diamond-realestate.hr
www.diamond-realestate.hr
šifra oglasa: 2003-373
agent: Lana Bojanić e-mail: lana@diamond-realestate.hr tel: 38552210824 
 
Svi oglasi istog oglašivača: DIAMOND REALESTATE
Svi oglasi za pojam: kuća Labin prodaja
Svi oglasi za pojam: kuća Labin
Svi oglasi za pojam: Labin