Kuća Bale Bale prodaja 120 m2

cijena:
220.000 EUR
vrsta nekretnine:
kuća
tip oglasa:
prodaja
mjesto ili grad:
Bale 
kvart ili naselje:
Bale 
površina:
120 m2
oglašivač:
DIAMOND REALESTATE 
adresa:
Dom obrtnika, 1. kat, Poreč 
tel 1:
+385 52 210 824 
 
Kuća Bale Bale prodaja 120 m2
Kuća prodaja Bale Bale  120 m2
Bale Bale Kuća prodaja 120 m2
Kuća Bale Bale prodaja 120 m2
Bale Bale Kuća prodaja 120 m2
DIAMOND REALESTATEKuća Bale Bale prodaja 120 m2
Bale Bale
Bale Bale
opis:
Istra, Rovinj, okolica

U malom mjestu Bale, nedaleko od Rovinja i njegove raznovrsne ponude, nalazi se ova kuća u srcu starogradske jezgre. Bale su sve više prepoznate kao mirno mjesto za život, te je ova nekretnina okružena svim sadržajima potrebnima za življenje, poput škole, vrtića, trgovina i ostalih.

Kuća se nalazi u slijepoj ulici što garantira mir svojim stanarima, te se proteže kroz četiri etaže, ima dva ulaza i broji sveukupno približno 120m2. U prizemlju se nalaze kuhinja sa blagovaonicom te velika kupaonica. Na prvom katu je smješten prostrani dnevni boravak iz kojeg se odlazi na još dva kata iznad gdje se nalaze dvije prostrane spavaće sobe te jedan wc. Da bi ponuda ove kuće bila kompletna, tu je svoje mjesto našla i mala cisterna koja upotpunjuje autentičnost starogradske jezgre.
Kuća je klimatizirana visokokvalitetnim Daikin klimama te se u zimski mjesecima koriste konvektor radijatori, no kuća ima i mogućnost centralnog grijanja. Kako je nekretnina dio starogradske jezgre, ima široke zidove koji su odlična izolacija.

Nekretnina vrijedna pažnje svih koji žele živjeti u ovom prekrasnom mjestu, zbog mirnog okruženja. Također, zbog svog izuzetnog tlocrta i dva ulaza, uz malo mašte i renovacije postoji mogućnost odvajanja na više stambenih jedinica ili pretvorbu u jednu kuću za odmor u centru mjesta te bi to tada bila idealna nekretnina za turistički posao, s obzirom da su Bale poznato turističko odredište te dolaze mnogi posjetitelji iz cijeloga svijeta.


ID KOD AGENCIJE: 1029-91

Ured Rovinj
Mob: 052210824
E-mail: office@diamond-realestate.hr
www.diamond-realestate.hr
šifra oglasa: 1029-91
agent: Silvia Božić e-mail: silvia@diamond-realestate.hr tel: 38552210824 
 
Svi oglasi istog oglašivača: DIAMOND REALESTATE
Svi oglasi za pojam: kuća Bale prodaja
Svi oglasi za pojam: kuća Bale
Svi oglasi za pojam: Bale